Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958

Piatra Cubică

Piatra cubică este o piatră naturală tăiată în formă de cuburi sau dreptunghiuri, folosită pentru proiecte de pavaj sau amenajări exterioare.
Piatra cubică este apreciată pentru durabilitatea sa și pentru capacitatea sa de a rezista la întemperii, uzura și trafic intens. 
Această piatră este de asemenea non-alunecare și oferă un aspect atractiv și rustic, care poate fi adaptat la diferite stiluri arhitecturale.
Această piatră poate fi instalată în diferite modele și culori, permițând astfel crearea de design-uri personalizate și unice.
Filter
  • 2

Pret

leilei
Piatra Cubică Granit Negru 10 x 10 x 10 cm

1.500,00 lei / tonă

Piatra cubică din granit negru de dimensiuni 10x10x10 cm este o alegere populară pentru proiecte de pavaj sau amenajări exterioare. Granitul este un material natural foarte durabil, care poate rezista la uzura și expunerea la condiții meteorologice extreme, cum ar fi înghețul și dezghețul.
Piatra Cubică Granit Negru 10 x 10 x 5 cm

1.750,00 lei / tonă

Piatra cubică din granit negru de dimensiuni 10x10x5 cm este o alegere populară pentru proiecte de pavaj sau amenajări exterioare. Granitul este un material natural foarte durabil, care poate rezista la uzura și expunerea la condiții meteorologice extreme, cum ar fi înghețul și dezghețul.
Nova Design & Build
Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
Termeni și condițiiPolitica de retur
COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
2 cogcross