Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958

Crearea unui 
proiect 3D

CERE O OFERTĂ

De ce recomandăm serviciul nostru de simulare 3D?

1. Incertitudinea dispare - De multe ori nu îndrăznim să începem ceva doar pentru că nu știm dacă rezultatul va fi la fel de sigur pe cât ne-am imaginat.

2. Corectarea erorilor - Echipa noastră de experți vă poate ajuta să identificați și să corectați erorile de proiectare în timpul planificării.

3. Estimare mai exactă a costurilor - Cu ajutorul modelului 3D, suntem capabili să facem calcule materiale și buget mai precis pentru dvs.

Întrebări Frecvente

Cât timp durează crearea unui design 3D?

Crearea unui design 3D variază în funcție de dimensiunea proiectului, dar pregătim un plan mediu în 6-10 zile.

Ce avem nevoie de la client pentru a realiza un design 3D bun?

Avem nevoie de la client pe o scurtă descriere a proiectului pentru a crea un design 3D bun, evaluare a locației și măsurători exacte și avem nevoie pe colaborare și feedback din partea clientului.

Care sunt etapele de proces simulare 3D?

Etapele de proces al unui simulare 3D sunt: consultație inițială, dezvoltare de concept, modelare 3D, redare și vizualizare, prezentare și feedback, finalizare. Cu planurile în loc, echipa noastra vor începe, aducând designul 3D la viață.

Ce tipuri de simulare 3D putem să realizăm?

Proiectăm grădini, curți și terase exterioare cu decorarea solului, așezarea plantelor și iluminatul exterior decorativ.

Vrei să vezi rezultatul final înainte de a începe lucrarea?

Serviciul nostru de simulare 3D îți arată exact și precis deznodământul proiectului tău.
Facem inspecția terenului, trimitem ofertă de preț pentru materiale, iar dacă este nevoie venim în ajutorul clientului cu idei asupra proiectului astfel încât redarea 3D să fie perfectă și pe placul clientului.
De asemenea la cerere realizăm și plan nocturn cu iluminat exterior pentru a vă putea imagina rezultatul final cât mai realist.

CERE O OFERTĂ ACUM
    Nova Design & Build
    Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
    Termeni și condițiiPolitica de retur
    COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
    cross