Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958

SISTEME DE GARD -
GARDURI ALUMINIU

CERE O OFERTĂ

De ce este avantajos să alegeți garduri din aluminiu?

Cel mai mare avantaj este că șuruburile utilizate în timpul instalării sunt acoperite cu un profil de acoperire, astfel încât să obțineți aceeași vedere din grădină și din stradă. Este durabil, nu mai este nevoie să vopsiți, rezistă la vânt, vreme ploioasă, raze UV puternice și nu ruginește niciodată.

Rezistență formidabilă în timp, instalare rapidă, aspect modern

Dacă nu există încă stâlpii de susținere, distanța recomandată între aceștia este de 1,5, 2 sau 3 metri. Profilele (șipcile) de gard de 6 metri pot fi tăiate în mod optim la aceste dimensiuni, cu pierderi minime.

Pentru instalarea orizontală, profilele (șipcile) de gard trebuie tăiate cu 10 mm mai mici decât dimensiunea măsurată între coloane. Diferența maximă de dimensiune între doi stâlpi nu poate fi mai mare de 15 mm.

De exemplu: în partea de sus a stâlpului avem 1985 mm, la bază 2000 mm, elementele de gard trebuie tăiate la 1975 mm. Decalajul dintre profilele de gard depinde de dvs., panoul rezultat poate fi complet închis sau aerisit.

Vă oferim sistemul nostru de garduri din aluminiu în culori:

- Textură imitație lemn: stejar, stejar auriu, nuc
- Culori RAL: gri antracit, alb, maro ciocolatiu

CERE O OFERTĂ ACUM
    Nova Design & Build
    Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
    Termeni și condițiiPolitica de retur
    COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
    cross