Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958
hello world!

Care sunt cele mai bune umbrele de terasă și grădină în 2023?

Salutare,

Tivadar aici de la Nova Design & Build, haideți să vorbim puțin despre umbrele de terase astăzi. Cu sezonul de vară aproape de colț toți ne dorim să ne relaxăm la umbra unei umbrelă pe terasa casei noastre sau lângă florile parfumate în grădină noastră. Dar, cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, este dificil să știm care umbrelă să alegem. În acest articol, îți voi prezenta cele mai bune opțiuni de umbrele de terasă și grădină de la firma Platinum pe care le puteți găsi și pe pagina noastră.
Umbrela servește în primul rând pentru a asigura o protecție optimă împotriva soarelui și trebuie să fie orientată cât mai mult posibil spre soare.
O umbrelă de Platinum nu este doar o umbrelă, fiecare este proiectată pentru a ușura utilizarea și funcționalitatea ei. Umbrelele Platinum sunt create și dezvoltate de o echipă de designeri olandezi. Ușurința de utilizare și funcționalitatea sunt cele mai importante pentru fiecare model. Proiectarea inovatoare ale acestor modele permite un design cu mecanism de înclinare dublă. Umbrela poate fi rotită, înclinată și răsucită fără efort în poziția dorită, fără a fi nevoie să o mutați de pe locul ei. Umbrelele de soare cu extensia T2 sunt echipate cu mecanismul de dublă înclinare. Partea de umbrelă este concepută din material impermeabil iar  structura este din aluminiu.

Protecție UV

După opinia noastră, cel mai important aspect atunci când cumpărăm o umbrelă este protecția împotriva razelor UVi. Orice umbrelă de terasă sau umbrelă de curte oferă protecție împotriva soarelui, dar nu toate protejează împotriva razelor UV. Umbrelele de soare Platinum filtrează și protejează împotriva razelor UV cu o clasă UPF de până la 50+ pe o scară de la 15 la 50+.
Nova Design & Build - Umbrela Terasa VOYAGER T2 - 2.7x2.7 m - Platinum - Setting

Clase de materiale

Fiecare umbrelă de soare oferă diferite opțiuni din care puteți alege.

Clasa de material 1

100% poliester, 220 grame/m2, rezistență a culorii 4 - 5,
UPF 30+, impermeabil și rezistent la murdărie.

Clasa de material 2

100% poliester, 220 grame/m2, rezistență a culorilor 5-6,
UPF 35+, impermeabil și rezistent la murdărie.

Clasa de material 3

100% poliester, 300 grame/m2, rezistență la culoare 5-6,
UPF 35+, acoperit cu poliuretan, impermeabil și rezistent la murdărie.

Clasa de material 4 Premium

100% material spuncrylic, 240 grame /m2, vopsit în soluție, rezistență la culoare 7, UPF 50+, impermeabil și rezistent la murdărie. Protecție optimă împotriva razelor UV.

Rezistența culorii

Atunci când o umbrelă de soare este expusă la soare, țesătura se va decolora în timp. Cât de repede și în ce măsură depinde de calitatea țesăturii. Platinum oferă țesături din clasele 1 până la 4. O clasă de material mai mare duce la o rezistență mai bună a culorii, cu o perioadă mai lungă până la prima decolorare vizibilă. Clasa de material 2 oferă o rezistență a culorii de 80-160 de zile la soare. Clasa de material 4 prezintă modificări mici la culoare după aproximativ 350 de zile de expunere la soare.

Dimensiunea umbrelelor

Oferim mai multe dimensiuni. Umbrela terasa Riva se poate găsi în mai multe dimensiuni: ø 2.5m și ø 3 m. Modelul Platinum Voyager T1 T2 are dimeniune  3x2 m sau modelul Challenger T2 cu mărime de 3x3 m. Modelul cu cea mai mare dimensiune este Challenger T1 Premium, respectiv 4x3 metri. Toate modelele vin cu suport granit de 40 Kg, 90 Kg sau 120 Kg.

Prețul umbrelelor

Prețul umbrelelor de terasă  începe de la 1633 Ron cu TVA inclus și se poate urca până la 7878 Ron cu TVA inclus. Cea mai ieftină variantă este modelul Riva 2,5m ø cu prețul 1633 Ron și cel mai scump însă cel mai profesional este modelul Challenger T1 Premium 4x3 m cu prețul de 7878 Ron.
Nova Design & Build - Umbrela Terasa Challenger T1 - 4x3 m - Platinum - Setting

Concluzie

În concluzie, umbrelele de terasă și grădină sunt accesorii indispensabile pentru sezonul de vară, iar alegerea celei mai bune pentru nevoile dvs. poate face o diferență semnificativă în confortul și aspectul terasei sau grădinii dvs. Atunci când căutați umbrele de terasă și de grădină, este important să luați în considerare dimensiunea și scopul pentru care veți folosi umbrela. De asemenea, verificați ocazional materialul și structura umbrelei, pentru a fi siguri că va rezista condițiilor meteorologice extreme și prin urmare va avea o durată lungă de viață.

Sper că acest ghid v-a fost util și vă va ajuta să luați cea mai bună decizie în alegerea umbrelei perfecte pentru dvs.
Nova Design & Build
Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
Termeni și condițiiPolitica de retur
COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
cross