Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958

Lemn Termotratat


Lemnul tratat termic reprezintă o materie primă esențială în domeniul construcțiilor și al amenajărilor exterioare, fiind rezultatul unui proces ingenios care îmbunătățește semnificativ proprietățile naturale ale lemnului. Acest proces implică expunerea lemnului la temperaturi ridicate într-un mediu controlat, având ca rezultat un material durabil, stabil și rezistent la factorii de degradare, cum ar fi insectele, putrezirea sau schimbările de temperatură și umiditate.
Produsele noastre reprezintă o alegere ideală pentru cei care caută un lemn tratat termic de înaltă calitate, durabil și estetic plăcut. Cu o gamă variată de opțiuni și beneficii remarcabile, aducem o nouă dimensiune frumuseții și durabilității în proiectele de construcții și amenajări exterioare.
Filter

Lemn Termotratat

  • 5

Pret

leilei
Nova Design & Build - Lemn Termotratat - Element fațadă Frasin Tratat Termic 20x52 mm C4J - Setting
Element fațadă Frasin Tratat Termic 20×52 mm C4J

565,00 lei / mp

Elementul de fațadă din frasin tratat termic, cu dimensiunile de 20x52 mm  este o alegere excelentă pentru proiectele de construcții exterioare.
Nova Design & Build - Lemn Termotratat - Element fațadă Frasin Tratat Termic 20x52 mm C7J - Setting
Element fațadă Frasin Tratat Termic 20×52 mm C7J

565,00 lei / mp

Elementul de fațadă din frasin tratat termic, cu dimensiunile de 20x52 mm reprezintă o alegere deosebită pentru proiectele de construcții exterioare.
Nova Design & Build - Lemn Termotratat - Element fațadă Pin Tratat Termic 20x56 mm C4J - Setting
Element fațadă Pin Tratat Termic 20×65 mm C4J

335,00 lei / mp

Elementul de fațadă din pin tratat termic, având dimensiunile de 20x65 mm este o opțiune excelentă pentru proiectele de construcții și amenajări exterioare care necesită un material robust, rezistent și estetic plăcut.
Nova Design & Build - Lemn Termotratat - Element fațadă Pin Tratat Termic 20x56 mm C7J - Setting
Element fațadă Pin Tratat Termic 20×65 mm C7J

335,00 lei / mp

Elementul de fațadă din pin tratat termic, având dimensiunile de 20x65 mm este o opțiune excelentă pentru proiectele de construcții și amenajări exterioare care necesită un material robust, rezistent și estetic plăcut.
Nova Design & Build - Lemn Termotratat - Element fațadă Pin Tratat Termic 32x140 mm C65 - Setting
Element fațadă Pin Tratat Termic 32×140 mm C65

250,00 lei / m2

Elementul de fațadă din pin tratat termic, având dimensiunile de 32x140 mm și clasa de durabilitate C65, este o opțiune excelentă pentru proiectele de construcții și amenajări exterioare care necesită un material robust, rezistent și estetic plăcut.
Nova Design & Build
Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
Termeni și condițiiPolitica de retur
COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
5 cogcross