Coș

Secure checkout
0

Coș

Secure checkout
0
0748 812 958
hello world!

5 + 1 moduri de a folosi pietre decorative în grădină

Ornamente utile și atractive la orice grădină sunt pietrele decorative.
Aceste pietre mici pot fi utilizate în numeroase moduri pentru a îmbunătăți aspectul zonei dvs. în aer liber. 
Ele sunt disponibile într-o varietate de culori și texturi. 
Ne vom uita la unele dintre mai multe aplicații pentru pietre frumoase în grădina ta în acest blog.

1. Realizează alei și trotuare

Făcând alei prin curte este una dintre cele mai frecvente utilizări pentru pietrele decorative. Pietricele de diferite dimensiuni și culori pot fi folosite pentru a face modele și texturi interesante. Piatra spălată de 16-32 mm este o alegere comună pentru trotuare, deoarece este suficient de mic pentru a fi confortabil să mergi pe ea, și oferă suficient spațiu și pentru drenaj.

2. Înlocuiește mulciul cu pietre decorative

Puteți utiliza, de asemenea, pietre decorative ca un tip de mulci în jurul copacilor și plantelor. Acest lucru poate preveni creșterea buruienilor, păstrează solul umed și protejează rădăcinile de schimbările de temperatură. Este esențial să nu îngropați pietrele prea adânc atunci când le folosiți ca mulci, deoarece acest lucru poate împiedica apa să ajungă la rădăcini.
Nova Design & Build - Pietre Decorative - Setting - 2
Nova Design & Build - Pietre Decorative - Setting - 6

3. Creează borduri pentru a da un plus de farmec casei tale

Făcând margini pentru straturi de flori sau alte zone din grădina dvs. este o altă metodă de a folosi pietrele ornamentale. Acest lucru ar putea îmbunătăți definiția și aspectul spațiului. Pentru un efect mai dramatic, folosiți pietre mai mari; pentru un aspect mai subtil, utilizați pietrele mai mici.

4. Decorează fântâni arteziene sau cascade

Pietricele pentru decorare pot fi, de asemenea, utilizate în fântâni sau iazuri. Ele pot fi folosite pentru a alinia fundul iazului sau al fântânii sau pentru a crea modele și texturi interesante în apă. Acest lucru poate contribui la un aspect mai organic și natural.

5. Suport pentru ghiveci

Nu numai că oferă un design frumos, minimalist ghivecelor, dar are și o utilizare practică. Împiedică ghivecele noastre de flori să se înmoaie când plouă.

+1 funcție utilă

Pe lângă toate acestea, o funcție foarte utilă a pietrelor decorative este aceea de a preveni răspândirea buruienilor.

Concluzie

În concluzie, pietrele decorative sunt ornamente utile și frumoase la orice grădină. Ele vor îmbunătăți cu siguranță aspectul mediului în aer liber, indiferent dacă le folosiți pentru a face trotuare, ca mulci, pentru margini, water feature sau ca accente ornamentale.
Nova Design & Build - Pietre Decorative - Setting
Nova Design & Build
Dedicați în totalitate să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, punem calitatea pe primul loc. De la specialiștii care fac parte din echipă, până la furnizorii de materiale de top, tot ceea ce oferim îți va depăși așteptările.
Termeni și condițiiPolitica de retur
COPYRIGHT © 2024 NOVA DESIGN & BUILD SRL
cross